Nu ai deja abonament? Abonează-te acum!

La majoritatea întrebărilor tale găsești răspuns aici.

Ce trebuie să știți pentru a utiliza serviciul?

Pentru a beneficia de vizionarea nelimitată a unui număr de canale în format HD, este necesară o viteză minimă de conexiune la internet de 10 Mb/s. Fiecare regiune are propriul algoritm de funcționare. Pentru a vă asigura că echipamentul funcționează corect, vă recomandăm să îl verificați de mai multe ori. Dacă pornirea este rapidă, înseamnă că totul este în ordine și funcționează corespunzător. În cazul în care întâmpinați probleme de conectare, vă rugăm să contactați furnizorul dvs. de servicii de internet. Mai accesibil ca niciodată. ProFoxy TV nu a fost niciodată atât de aproape. Descărcați pur și simplu aplicația pe televizoarele Samsung, LG, Android TV, Amazon Firestick sau pe dispozitivele mobile Android.

RECOMANDĂM:

Pentru a viziona ProFoxy TV, vă sugerăm să utilizați cablul de internet.

Pot viziona canalele noastre pe mai multe dispozitive simultan?

Cu ușurință! Autentificarea unică poate fi utilizată simultan pe 5 dispozitive. Această funcționalitate este inclusă în orice pachet. Este important ca toate cele 5 dispozitive să fie conectate la internet printr-un același modem sau router și să aibă o conexiune comună la internet.

Cum pot adăuga un canal care nu este inclus în pachet?

Vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@profoxy.com cu privire la această întrebare. Vom lua în considerare cu siguranță toate dorințele dumneavoastră.

Ce trebuie să fac dacă doresc să plasez o comandă?

Plasarea unei comenzi este foarte ușoară. Trebuie doar să dați clic pe linkul următor pentru a plasa o comandă: https://probixy.com și să decideți asupra planului tarifar.

Ce se întâmplă la sfârșitul perioadei de valabilitate a abonamentului?

În cazul în care abonamentul dumneavoastră se încheie și este programată o taxare automată, nu trebuie să faceți nimic. În rest, recomandăm clienților noștri să se ocupe de problema reînnoirii abonamentului în avans.

Cum pot anula contractul?

Puteți refuza reînnoirea abonamentului în orice moment cu o zi înainte de reînnoirea automată, prin intermediul contului personal.

Ce carduri pot fi folosite pentru efectuarea plății?

Acceptăm toate cardurile Visa și MasterCard.

Există o arhivă? Pentru câte zile?

Toate pachetele includ o arhivă a programelor TV pentru 2 zile.

Ce ar trebui să fac dacă testul de conectare a expirat?

Dacă sunteți mulțumit de serviciu și de calitatea transmisiilor, puteți achiziționa pachetul de abonament necesar de pe site-ul nostru.

Ce se întâmplă dacă mă mut? Pot continua să utilizez serviciul ProFoxy TV?

Serviciul ProFoxy TV poate fi utilizat oriunde în lume, atât timp cât există o conexiune la internet disponibilă.

De unde pot obține autentificarea și parola pentru utilizarea aplicației mobile?

Datele de autentificare (login-ul și parola) vor fi trimise digital la adresa dvs. de e-mail specificată în timpul înregistrării. Aceste informații pot fi găsite și în contul personal după înregistrare.

Televiziunea pe care o meriți la prețuri de bun simț

Loading